Nicolae Dică, actualul antrenor al celor de la FC Argeș Pitești, a vorbit despre marele regret pe care îl are din perioada petrecută la FCSB.

Tehnicianul român nu a câștigat titlul cu formația din Capitală, iar cea mai mare performanță a acestuia a fost calificarea în primăvara Europa League, sezonul 2017/2018.

Dică este de părere că putea să aibă mai multe realizări pe banca roș-albaștrilor. Acesta a explicat că echipa arăta foarte bine cu el antrenor și a dezvăluit că era nemulțumit de criticile pe care le primea, chiar dacă câștiga meciuri.

”Cât am stat la Steaua (n.r. FCSB) am făcut lucruri bune. Puteam și mai mult, puteam să câștig și campionatul, știți și cum l-am pierdut, la Iași. Am fost aproape, nu am reușit, din păcate, dar consider că echipa a arătat bine în multe momente și am făcut lucruri bune.

Cât am fost eu la Steaua (n.r. FCSB) am fost mereu pe locul 1, locul 2, am ajuns în primăvara europeană. Și așa am fost contestat, când eram pe locul doi, la trei puncte, mi se striga ”demisia” prin tribune” a declarat Nicolae Dică pentru DigiSport.

Nicolae Dică a fost demis în luna decembrie a anului trecut, după înfrângerea cu CFR, scor 0-1. Gigi Becali l-a adus în locul său pe Mihai Teja, însă nici acesta nu a reușit să câștige titlul.

Citește și Vicecampioana nu se teme de atmosfera electrizantă de pe Oblemenco: ”Vrem meciuri cu rezultate”