Man și Mihăilă ar putea fi aruncați în luptă din primul minut cu Spezia! Roberto D’Aversa: “Am încredere în ei!”

Sursa Foto: Profimedia Images

Roberto D’Aversa (45 de ani), antrenorul celor de la Parma a prefațat următorul meci din Serie A.

Parma echipa la care evoluează internaționalii români, Dennis Man și Valentin Mihăilă se deplaseză pe “Alberto Picco” pentru partida cu Spezia.

Formația de pe Ennio Tardini traversează o perioadă extrem de delicată, iar evitarea retrogradării reprezintă în acest moment o adevărată provocare pentru formația lui Roberto D’Aversa!

Tehnicianul Parmei a declarat înaintea partidei cu Spezia că o să le acode o șansă  jucătorilor care au jucat mai puțin în actualul sezon din Serie A și crede că acum este momentul să își arate valoarea. Dennis Man și Valentin Mihăilă fac parte din lotul deplasat de Roberto D’Aversa pentru partida cu Spezia.

Soarta este în mâinile noastre. Trebuie să obținem puncte și vom vedea la final ce va fi. Nu trebuie să ne plângem, ci să muncim. Situația este mult mai complicată decât mi-aș fi imaginat. Rezultatele nu sunt cele așteptate, dar sunt ferm convins că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul, mai ales după ce am văzut la meciul cu Udinese.

valentin mihaila parma udinese profimedia 0592470773 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (Photo by Maurizio Borsari/AFLO)

Trebuie să gândim pozitiv. Primele 60-65 de minute din meciul cu Udinese au fost foarte bune, dar trebuie să limităm greșelile care ne costă atât de multe puncte. Până la primul lor gol nu ne-au pus în pericol, dar a venit o eroare individuală. După acest meci sunt și mai sigur că ne putem atinge obiectivul.

dennis man parma udinese profimedia 0592457933 scaled
Sursă foto: Profi Media Images

Mâine nu voi mai trimite pe nimeni în tribune. Am încredere în jucătorii pe care îi am la dispoziție și în cei care au jucat mai puțin până acum. Acum își pot demonstra valoarea” a declarat Roberto D’Aversa la conferința de presă.

Parma ocupă în acest moment locul 19 în clasament, cu 14 puncte acumulate în cele 23 de partide disputate în actualul sezon. Formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă are cele mai puține goluri marcate în Serie A, izbutind să puncteze doar de 17 ori în porțile adverse.

Citește și Valentin Mihăilă, lăudat din nou în Italia! Ce a remarcat un fost jucător al Parmei