Man, lăudat de antrenorul Parmei: ,,Am mulţi jucători talentaţi, iar Denis a crescut fantastic”

Sursa foto- Credit Massimo Paolone/LaPresse, Profimedia Images

Dennis Man s-a transferat la începutul acestui an la Parma de la FCSB, pentru fabuloasa sumă de 13.000.000 de euro.

Dacă la început nu prindea mai mult de 20 de minute în echipă, acum Dennis Man a ajuns titular incontestabil la formaţia ,,gialloblu”.

profimedia 0603858713 scaled
Sursa foto- Credit Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images

Roberto D’Aversa, antrenorul Parmei, a avut numai cuvinte de laudă la dresa lui Man înaintea partidei cu Cagliari.

,,Aș putea juca cu două vârfuri, dar depinde de ce am la dispoziție. Am mulți jucători tineri și talentați, nu vreau să-i forțez prea mult.

Sunt bucuros că există concurență, mulți pot juca din primul minut, iar Dennis Man, de exemplu, a crescut fantastic, de la meci la meci.

DAversa

Sunt aspecte pozitive, cel mai important este să mergem la Cagliari și să aducem 3 puncte pentru noi, pentru fani, pentru președinte.

Pe hârtie, Cagliari are o echipă foarte bună, asta demonstrează cât de greu este să joci în Serie A. Nu vom juca doar împotriva unei echipe, ci a unei întregi populații, a unei regiuni.   

Am dat cu piciorul în șansele de a avea mai multe puncte, nu ne mai permitem să ratăm, meciul cu Cagliari este ca o finală.

Cine învinge ar putea să aibă un destin diferit. Eu sunt mereu critic cu mine, îmi asum greșelile care ne-au adus în această poziție și regret că nu am luat unele decizii mai bune.”, a declarat tehnicianul la conferinţa de presă.

Ajuns acum om de bază la Parma, Dennis Man a înscris primul gol pentru italieni în meciul din etapa a 29-a din Serie A, contra lui Benevento, partidă terminată la egalitate, scor 2-2.

profimedia 0603171276 scaled
Foto: Crediyt- Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images Dennis Man

Citeşte şi EXCLUSIV | Cum i-a dat Dennis Man cu flit Anamariei Prodan: ,,Semnează dacă a visat la asta”