EXCLUSIV | Cum i-a dat Dennis Man cu flit Anamariei Prodan: ,,Semnează dacă a visat la asta”

Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop/Sportimage, Profimedia Images

Dennis Man s-a transferat la începutul acestui an la Parma, în Seria A, de la FCSB, pentru suma fabuloasă de 13 milioane de euro.

Deşi Anamaria Prodan era impresarul de drept al lui Dennis Man, mutarea în Italia s-a realizat cu ajutorul firmei la care asociaţi sunt şi fraţii Becali, Giovanni şi Victor.

profimedia 0603858713 scaled
Sursa foto- Credit Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images

Giovanni Becali, fost impresar, a dezvăluit cum ajunge un jucător să nu se mai gândească la contractul pe care îl are cu impresarul. Despre faptul că Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Man pentru încălcarea contractului de impresariat, Giovanni Becali spune că atacantul Parmei are în spate o armată de avocaţi.

,,Un jucător care ajunge să aibă contractul pe care l-a visat, pur şi simplu se duce şi semnează. Contractele care sunt la noi, sunt aproape inexistente, sunt manageri care nu sunt înscrişi nicăieri, dar au clauze. Man nu a câştigat 350.000 la FCSB cât a jucat. La Becali Consulting când vrei să rupi contractul, nu există penalitate.

giovanni-becali-dinamo

O singură clauză există care ar trebui să-l intereseze pe jucător. Dacă în timpul contractuui cu noi va ajunge să aibă salariu 1 milion de euro net, ne va da 10% din netul respectiv. Netul reprezintă prime, contractul şi aşa mai departe. Man are doi avocaţi care-l consiliază, îl ajută fără probleme. Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Îl apără avocaţii de la FCSB.’‘, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportiva.

Ajuns cu scandal la Parma, Dennis Man a devenit deja titular la italieni, pentru care a marcat şi primul gol în meciul din etapa a 29-a din Serie A, contra lui Benevento, partidă terminată la egalitate, scor 2-2.

profimedia 0603171276 scaled
Foto: Crediyt- Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images

Citeşte şi Dennis Man, dat în judecată de Anamaria Prodan! Ce sumă fabuloasă solicită agentul