Magaye Gueye, tras de urechi de conducere! Îşi cere scuze pentru gestul făcut la adresa lui Dinamo

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă a sa, de când în vară clubul a fost preluat de un nou acţionariat în persoana lui Pablo Cortacero.

De atunci, echipa din Ştefan cel Mare se confruntă cu mari probleme financiare, iar singurii care mai aduc bani la club sunt suporterii.

Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo, i-a ănfuriat şi mai tare pe suporteri, după ce a apărut un clip cu el în care petrece cu femei şi şampanie în jacuzzi. Poate asta nu ar fi fost o problemă, însă jucătorul a avut o remarcă ne la locul ei, jignind clubul Dinamo.

MagayeGueye

Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p…a! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, a spus senegalezul pe filmarea respectivă.

Nu a trecut mult timp, după ce a izbucnit scandalul, iar acesta a fost tras la răspundere de conducerea clubului din Ştefan cel Mare. Un comunicat cu privire la acest subiect a fost emis de Dinamo pe pagina oficială.

„În spațiul public au apărut imagini regretabile cu unul dintre jucătorii aflați sub contract cu Dinamo. Traversăm cu toții momente dificile, pentru unii jucători chiar unice în carieră, așa că frustrarea poate duce la accidente nefericite, cum este cel la care ne referim. Episodul în cauză este mai vechi, s-a petrecut în urmă cu aproximativ două luni.

dinamooo

Magaye Gueye înțelege perfect că Dinamo și suporterii săi nu sunt vinovați sub nicio formă pentru comportamentul absolut iresponsabil al acționarului majoritar. În consecință, Magaye Gueye regretă episodul în cauză, unul care aduce prejudicii serioase imaginii clubului și își prezintă totodată scuzele.”, apare în comunicatul dat de Dinamo.

Citeşte şi Suporterii care bagă bani la Dinamo nu mai vor să audă de Magaye Gueye: ,,Să fie dat afară!”

Magaye Gueye are un mesaj pentru suporterii echipei, prin care îşi cere scuze pentru comportamentul avut la adresa lui Dinamo, pe acea filmare.

Este absolut regretabil comportamentul meu, genul ăsta de excese nu mă caracterizează și înțeleg că scuzele poate nu vor fi îndeajuns. Însă e tot ce mai pot face, din păcate, așa că rog clubul, acționarul DDB și pe minunații suporteri ai lui Dinamo să accepte scuzele mele, exprimate fără rezerve. În acest moment, mintea mea este doar la revenirea pe gazon, alături de colegi. Mulțumesc!”, este şi reacţia atacantului senegalez.

8 meciuri a jucat Magaye Gueye pentru Dinamo în acaest sezon şi reuşit să înscrie 2 goluri.

400.000 de euro este cota atacantului, potrivit transfermarkt.com.

Atacantul are un contract valabil pentru două sezoane cu Dinamo, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Qarabag (Azerbaidjan), Everton (Anglia), Brest (Franţa), Milwall (Anglia), Adanaspor sau Ankaraspor (ambele în Turcia).

dinamo magaye

Citește și VIDEO | Fanii lui Dinamo ”vor lua foc”! Magaye Gueye: „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei”