Suporterii care bagă bani la Dinamo nu mai vor să audă de Magaye Gueye: ,,Să fie dat afară!”

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istoria sa, de când a fost preluată de spaniolul Pablo Cortacero în vară.

Faptul că echipa se află la un pas de faliment pare să nu îl deranjeze sau preocupe prea mult pe senegalezul Magaye Gueye, care a stârnit o grămadă de controverse după ce a petrecut cu şampanie şi femei în jacuzzi.

gu

După acest episod, fanii acţionari ai lui Dinamo nici nu vor să mai audă de atacant. Andrei Gerea, membru important DDB, spune că senegalezul ar trebui să plece de la echipă, pentru că oricum nu a demonstart nimic pentru salariul de 25.000 de euro pe care îl are în contract.

Pe teren, acest Magaye nu m-a impresionat. Eu, de la bun început, mi-am dat seama că nu poate fi o soluție bună pentru Dinamo. Sper că acolo, în filmarea publicată de voi în ProSport, a fost mai convingător, pentru că pe teren nu m-a convins deloc. Acum, antrenorul trebuie să decidă în cazul lui. Noi vrem să fie dat afară! N-are rost să ne mai încurcăm cu el. Cine e Magaye Gueye? De 25.000 de euro pe lună trebuie să arăți ceva, dar el s-a trezit în România, unde șampania este bună și ieftină.”, a declarat Andrei Gerea pentru ProSport.

Magaye Gueye

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p…a! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, spune Gueye în clipul care i-a scandalizat pe dinamovişti.

d

Atacantul are un contract valabil pentru două sezoane cu Dinamo, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Qarabag (Azerbaidjan), Everton (Anglia), Brest (Franţa), Milwall (Anglia), Adanaspor sau Ankaraspor (ambele în Turcia).

Citește și VIDEO | Fanii lui Dinamo ”vor lua foc”! Magaye Gueye: „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei”