RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Magaye Gueye nu s-a prezentat la ANAD! Atacantul, aşteptat pentru proba B, după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină

Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo, a fost depistat pozitiv cu cocaină la testul antidoping efectuat la meciul din Cupa României cu FCSB.

Până când se va încheia ancheta desfăşurată de către cei de la ANAD, atacantul lui Dinamo este suspendat. Dacă se va dovedi că a consumat într-adevăr cocaină, acestuia i se va desface contractul în mod unilateral, după cum au anunţat oficialii lui Dinamo.

Gueye Dinamoo

Atacantul lui Dinamo a fost chemat astăzi la ANAD, pentru audieri şi a se face un test B, dar Gueye nu s-a prezentat până la ora 16:00, când a fost programat, anunţă ProSport.

Magaye Gueye trebuie să aştepte rezultatul probei B, pentru a vedea dacă într-adevăr a consumat cocaină şi pentru a vedea ce se întâmplă cu situaţia contractuală de la club.

După ce a aflat cî a fost prins dopat, antrenorul Ionel Gane a anunţat că nici nu vrea să-l mai vadă pe jucător.

Nici nu mai vreau să mai vorbesc cu el vreodată. Să nu-l mai văd! Ce să mai am eu de discutat cu el când a făcut așa ceva? E incredibil, chiar nu-mi vine să cred! A venit vestea asta ca o bombă! Dar…

gane dinamo

Dar va trebui să răspundă pentru ce a făcut. Atunci când semnezi un contract, îți asumi niște clauze, îți asumi o anumită responsabilitate. Nu se poate să faci așa ceva de capul tău. Probabil că i se va rezilia unilateral contractul.

Incredibil! Incredibil! Incredibil! Ce am trăit din vară și până acum la Dinamo e ceva ieșit din comun, aproape că nu mai are ce să se întâmple deosebit fiindcă toate au avut deja loc la Dinamo.”, a declarat antrenorul lui Dinamo la aflarea veştii.

18 meciuri a jucat Magaye Gueye pentru Dinamo în acest sezon, reuşind să înscrie de trei ori.

400.000 de euro este cota de piaţă a atacantului de la Dinamo, potrivit transfermarkt.com.

magaye gueye 1

Citeşte şi EXCLUSIV | Reacţia lui Mario Nicolae, după ce Gueye a fost prins dopat cu cocaină: ,,Pentru noi e o enigmă! El este şocat”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare