EXCLUSIV | Reacţia lui Mario Nicolae, după ce Gueye a fost prins dopat cu cocaină: ,,Pentru noi e o enigmă! El este şocat”

Magaye Gueye, atacantul celor de la Dinamo, a fost depistat pozitiv cu cocaină la testul antidoping efectuat la meciul din Cupa Românie cu FCSB.

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit desore acest caz, în exclusivitatea pentru Realitatea Sportiva.

MagayeGueye

Acesta spune că şi pentru Dinamo este o enigmă depistarea pozitivă a atacantului. Gueye spune că nu ar fi consumat cocaină, dar este suspendat acum până se va finaliza ancheta ANAD.

,,Cum s-a ajuns. Să-l întrebăm pe el. Şi pentru noi este o enigmă. Am fost înştiinţaţi de ANAD că avem un jucător care este testat pozitiv cu cocaină. În zilele următoare să vedem ce paşi trebuie să urmeze jucătorul. Se va face şi o anchetă pe partea asta. 

mario nicolae

Dinamo nu tolerează astfel de comportamente. Jucătorul deja nu mai face parte din lotul echipei pe perioada anchetei de la ANAD şi când se va ajunge la un răspuns final, vă daţi seama, contractul jucătorului va fi unilateral terminat şi vom cere şi daune. Imaginea lui Dinamo este afectată mai mult ca niciodată. 

Am vorbit cu el. Este şocat. Nicidecum un om care îşi recunoaşte vina, cee ce mai mult mă pune pe gânduri şi atunci de asta trebuie să avem răbdare şi să vedem poziţia lui, pentru că el este surprins. Mi-a spus că nu a consumat asemenea substanţe. E nevoie de răbdare pentru a se vedea cum s-a ajuns la situţia asta.

Dinamo nu riscă nimic. E vorba de viaţa privată a jucătorului şi responsabilitatea lui. La nivel de parte sportivă, el a participat la programul echipei, niciodată nu a dat de înţeles că ar avea o asemenea problemă. Dinamo stă confortabil”, a declarat Mario Nicolae, pentru realitateasportiva.net.

Magaye Gueye

Citeşte şi Reacția lui Gică Popescu după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină