RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Magaye Gueye ”MARCHEAZĂ” din NOU! Pe cine a cerut de nevastă după scandalul din jacuzzi

Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo, este din nou în prim-plan, după episodul în care o înjura pe Dinamo dintr-un jacuzzi, pentru neplata salariilor.

Fotbalistul se afla în jacuzzi alături de o prezenţă feminină foarte cunoscută în România şi anume celebra Laurette. Aceasta susţine că se cunosc de dinainte ca fotbalistul să ajungă în România.

Magaye Gueye a trecut la pasul următor şi a cerut-o în căsătorie pe celebra mulatră. Fericitul eveniment a fost dezvăluit chiar de Laurette, care a mărturisit că este împreună cu atacantul lui Dinamo de aproape patru luni de zile. Aceasta a dezvăluit că a fost cerută de soţie chiar după evenimentul petrecut în piscină.

,,Da, am fost cerută în căsătorie. O să postez eu. E normal, nu ați văzut cum m-a cerut în casătorie? O să fac publică cererea în căsătorie. Suntem împreună de 3 luni și jumătate, dar eu îl știu de dinainte să vină el la București ca să joace la această echipă. Eu l-am cunoscut într-un club de noapte din Paris. Este o dovadă că suntem împreună de mai mult. Nu m-ar fi cerut în casătorie dacă mă jignea.

sursa foto: prosport.ro
sursa foto: prosport.ro

M-a cerut în urmă cu două luni și jumătate. E serios, eram la masă. El ține foarte mult la mine, dar nu interesează pe nimeni ce fac eu cu viața mea, dacă mă căsătoresc sau nu. Eu nu am vrut să se știe de relația noastră și îmi e puțin ciudă că s-a ajuns aici. Da, iubesc foarte mult.”, a declarat Laurette la ,,Star Matinal”.

Laurette a ţinut să-i atragă atenţia şi lui Florentin Petre, care a cerut ca fotbalistul să fie dat afară din ţară, pentru gestul pe care l-a făcut în jacuzzi, acela de a înjura Dinamo.

Eu cred că lui Florentin Petre i-a părut rău că nu era el în piscină cu mine. A vorbit așa cu foc despre asta.”, a mai precizat Laurette.

8 meciuri a jucat Magaye Gueye pentru Dinamo în acest sezon şi a reuşit să marcheze două goluri.

400.000 de euro este cota atacantului dinamovist, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi Transferul ratat de Haruţ la FCSB, considerat o gafă enormă! ,,A făcut greşeala vieţii lui”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare