RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Transferul ratat de Haruţ la FCSB, considerat o gafă enormă! ,,A făcut greşeala vieţii lui”

FCSB a fost foarte aproape de a-l transfera pe Denis Haruţ, fundaşul celor de la FC Botoşani, în această iarnă. 

Deşi cele două echipe s-au înţeles asupra sumei de transfer, mutarea a picat în ultimul moment, după ce jucătorului nu i-a convenit să semneze pe o perioadă de 7 sezoane cu echipa lui Gigi Becali.

Fundaşul nu a fost de acord să semneze două contracte în acelaşi timp, unul pe cinci ani, iar altul pe doi.

Helmut Duckadam, fost oficial al lui FCSB, este de părere că Hăruţ a făcut o greşeală imensă că nu a semnat cu FCSB în această iarnă. Fostul preşedinte de imagine al FCSB-ului vine însă şi cu o teorie incredibilă, aceea că Gigi Becali şi-ar fi dorit ca transferul să nu se mai realizeze, suma de transfer fiind considerată prea mare pentru România.

,,Cred că a făcut greşeala vieţii lui! În momentul în care ai posibilitatea să vii la FCSB pe un asemenea salariu… am înţeles că regretă. Asta e. Părerea mea e că la un moment dat şi cei de la FCSB şi-au dat seama că suma este mult prea mare pentru campionatul României şi au renunţat puţin!

Eu mai repede cred că patronul lui FCSB a fost sfătuit să renunţe şi probabil de asta l-a speriat cu clauza asta. Eu cred că pe suma asta nu mai vine, cred că ce a fost dispus să ofere nu cred că mai oferă. Să dai 650.000 de euro, plus 20%… e o sumă imensă, enormă pentru România.”, a declarat Helmut Duckadam pentru AS.ro.

Fundaşul s-a întors la Botoşani după ce a picat transferul la FCSB şi a fost titular în primul meci al moldovenilor din 2021, cu FC Argeş, pierdut cu scorul de 0-1 pe final.

15 meciuri a bifat Denis Haruţ pentru FC Botoşani în acest sezon.

1.000.000 de euro este cota fundalului naţionalei de tineret, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi Premieră în fotbalul mondial! Un jucător a fost cumpărat cu criptomonede

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare