RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Magaye Gueye, analizat de un fost patron din Liga 1: ,,Chiar arăta ca un consumator de cocaină”

Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo, a fost depistat pozitiv cu cocaină la testul antidoping efectuat la meciul din Cupa României cu FCSB.

Până când se va încheia ancheta desfăşurată de către cei de la ANAD, atacantul lui Dinamo este suspendat. Dacă se va dovedi că a consumat într-adevăr cocaină, acestuia i se va desface contractul în mod unilateral, după cum au anunţat oficialii lui Dinamo.

Gueye Dinamoo

Adrian Porumboiu, fost arbitru şi patron la FC Vaslui, a reacţionat în privinţa cazului de dopaj de la Dinamo. Acesta spune că Gueye chiar arată ca un consumator de cocaină, având în vedere escapadele atacantului din iarnă.

Ce să pățească? Nimic! Dinamo pățește exact ce a pățit și Chelsea cu Mutu, adică nimic. Jucătorul o să pățească.

porumboiu

Omul era simpatic între două tipe, chiar arăta ca un consumator de cocaină. Nu ai cum să îți dai seama… Nu am de unde să știu. Sunt mulți simpatici, euforici, fără ca să fie consumatori de cocaină. Am avut și eu jucători care mergeau în club, dar nu cred că făceau ceva. Ce, eu eram paznicul lor? Mă interesa pe mine? Eu știam ce fac ei la meci și la antrenament.

La Dinamo e greu… Te apucă groaza numai când vezi ce se întâmplă acolo. Nu știi cine e propietar, cine pătește. Ăla trimite bani din Spania ca și cum am fi o țară de bananieri. Ne-au luat toți de fraieri. Mai trimite o portocală, o banană., a declarat Adrian Porumboiu, pentru ProSport.

18 meciuri a jucat Magaye Gueye pentru Dinamo în acest sezon, reuşind să înscrie de trei ori.

400.000 de euro este cota de piaţă a atacantului de la Dinamo, potrivit transfermarkt.com.

MagayeGueye

Citeşte şi EXCLUSIV | Reacţia lui Mario Nicolae, după ce Gueye a fost prins dopat cu cocaină: ,,Pentru noi e o enigmă! El este şocat”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare