O legendă a lui Dinamo și-a ales favorita la titlu: “M-aș bucura ca FCSB să câștige campionatul!”

FCSB a terminat sezonul regulat pe prima poziție, iar acum are ca principal obiectiv cucerirea Ligii 1 după șase ani de pauză!

În anul 2015, “roș-albaștrii” reușeau să ridice pentru ultima dată trofeul Ligii 1 deasupra capului. Cu Costel Gâlcă pe bancă, FCSB zdrobea totul în acel sezon, reușind să obțină tripla istorică, prin cucerirea titlului, Cupei României și Cupei Ligii României. Acum, la șase ani distanță de la ultima performanță a bucureștenilor, Gigi Becali se pare că este decis ca echipa sa să obțină din nou supremația în România.

Cornel Dinu, fosta mare glorie a rivalilor din Ștefan cel Mare, a dezvăluit că s-ar bucura pentru un eventual succes al “roș-albaștrilor” la finalul acestui sezon. “Procurorul” și-a motivat alegerea spunând că apreciază foarte mult faptul că FCSB se bazează pe jucători români, tineri, și consideră că doar prin această cale fotbalul românesc poate să aspire spre un viitor mai bun.

dinu despre fcsb

„Una dintre concluzii este scăderea clară a nivelului de joc, din multe puncte de vedere. Al doilea lucru, eu sunt mai sentimental și țin altfel cu pământul fotbalului nostru, cu toată responsabilitatea spun că m-aș bucura ca FCSB, fosta, actuala Steaua, cum vreți voi, să câștige acest campionat. 

Tocmai pentru că joacă cu majoritatea jucătorilor români, crescuți în propria pepinieră. Sunt un exemplu de urmat. Revenirea și ridicarea fotbalului nostru nu se poate realiza decât prin astfel de eforturi. Aceasta e calea”, a declarat Cornel Dinu, pentru Telekom Sport.

Citește și Gigi Becali şi-a asigurat viitorul la FCSB: ,,A făcut treabă bună! Are un loc pe lista mea”