Gigi Becali şi-a asigurat viitorul la FCSB: ,,A făcut treabă bună! Are un loc pe lista mea”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, şi-a asigurat echipa pentru viitor în eventualitatea în care Toni Petrea va pleca de la echipa sa.

Dacă se va despărţi de actualul tehnician, Becali ştie unde poate găsi o soluţie foarte bună de antrenor pemntru banca FCSB-ului.

gigi becali 2

Patronul de la FCSB îl apreciază foarte mult pe Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni, şi spune că îl are în vizor pentru viitor.

A făcut treabă la Clinceni. Și-a câştigat un loc pe lista mea. Pe viitor va fi în vizorul meu.”, a declarat Gigi Becali, pentru Telekomsport.

Ilie Poenaru

Ilie Poenaru a mărturisit că a negociat cu Gigi Becali pentru a veni la FCSB sezonul trecut, dar a ales în final să rămână la Clinceni, echipă cu care a ajuns în play-off în acest sezon.

Au fost variante. Am avut discuţii cu domnul Becali o săptămână, sezonul trecut, dar nu a fost să fie. Au fost discuţii şi de la alte cluburi, dar am decis să mă implic la Clinceni şi să duc la bun sfârşit ce am realizat. Nu îmi place să merg din şase în şase luni să schimb echipele, am nevoie de continuitate.

ilie-poenaru-academica-clinceni

Nu reuşesc în timp scurt ceva wow, am nevoie de cel puţin un an de zile să demonstrez nişte lucruri. Ştiu că răbdarea e un lucru greu în fotbalul românesc, dar de asta am ales să rămân aici. Au fost momente grele, m-am gândit şi să renunţ, dar mi-am revenit uşor şi datorită staff-ului.

Am avut discuţii cu domnul Becali. Erau în preliminariile Europa League şi erau angrenaţi acolo. Am avut discuţii în care îmi spunea deja cam ce ar vrea să fac acolo, că are nevoie de disciplină. Că a avut discuţii cu Florin Tănase, pe care eu l-am antrenat la Voluntari. El i-a vorbit la superlativ despre mine şi a fost încântat de ce a auzit.

Nu credea că eu sunt în stare să fac disciplina asta la o echipă. Îşi dorea, aşa mi-a şi spus, că la ce vestiar are FCSB-ul, îi lipseşte disciplina. Că vrea o mână de fier, pe cineva care să îi facă să tacă. a spus Poenaru, pentru Looksport.

Ilie Poenaru Clinceni

Citeşte şi Când va putea reveni FCSB pe Naţional Arena! Ce meci de titlu ar putea disputa ,,roş-albaştrii”