RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anunțul unui fost dinamovist după ce situația la club a devenit critică: „Românii nu vor dezerta”

Cristi Pulhac a urmărit meciul pe care Dinamo l-a jucat împotriva Chindiei sâmbătă seară și a fost surprins de înfrângerea roș-albilor. 

„Câinii” au ratat șansa să urce pe loc de play-off în urma insuccesului.

„E o revelație, eu mă așteptam ca meciul să fie mai ușor pentru Dinamo. Am văzut și primul meci al lor, au jucat foarte bine. Eu cred că apasă din ce în ce mai mult probleme din club.

Îi simt pe jucători, sunt supărați în continuare, nu poți să te bucuri de rezultatul pozitiv. După victoria cu Hermannstadt au vorbit prea puțin despre meciul pe care l-au câștigat și mai mult despre situația lor. Și asta apasă”, a declarat fostul fundaș al lui Dinamo pentru Digi Sport. 

cristi-pulhac-dinamo

Până acum de la echipă au plecat doar jucătorii străini aduși cu surle și trâmbițe de managementul spaniol. Pulhac este optimist în ceea ce privește deciziile pe care le vor lua românii din lot.

”Să nu uităm că, în general, au dezertat jucătorii spanioli și cei străini. Românii nu vor dezerta. Eu sper să se decidă ceva în vară, într-un mod pozitiv. Echipa arată destul de bine, cred că ar putea să se bată pentru un loc din play-off, dar să se rezolve probleme de la club”, a fost Pulhac. 

CITEȘTE ȘI –>> Noua perlă a lui Gigi Becali, analizată atent: “Să nu facem comparația asta”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare