Lui Rednic îi dă cu virgulă. “Vor mai veni 4-5 jucători!”

mircea rednic

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, s-a declarat dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi, după 0-0 cu Poli Iași, rezultat care i-a scăpat pe moldoveni de grijile retrogradării. 

Rednic a anunțat că dinamoviștilor le mai trebuie jucători în perspectiva sezonului viitor.

”Cu toate că am avut situații de a înscrie, nu am marcat. Și azi am încercat un sistem nou. Le-am dat șansa tuturor internaționalilor să joace. Îi susținem din toate punctele de vedere. 

Au crezut că prin simpla prezență, câștigă meciul. S-a văzut lipsa lui Montini, chiar dacă sunt mulți jucători care așteaptă șanse și azi le-am dat multor jucători șanse. Pentru mine, astea sunt meciuri importante, pot lua decizii în urma acestor partide”, a spus Rednic.

Tehnicianul a schimbat apoi macazul spunând că locul 1 în playout este o realizare, având în vedere schimbările de fond din iarnă.

”Nu uitați că echipa asta este formată din jucători veniți în iarnă, gratis.

Ne-am descurcat foarte bine. Mai e de muncă, există o lipsă de omogenitate. Avem 42 de puncte și suntem pe primul loc, față de alte echipe care au jucători din vară. 

Nu vor fi schimbări masive. Din lotul de azi, vor rămâne 10-11, cu Montini, 12, cu Filip, 13. Vor veni 4-5 jucători. Ne mai trebuie oameni care pot face diferența. Noi nu avem pentru moment. Ne trebuie calitate”, a mai spus Rednic.

CITEȘTE și Mircea Rednic dă vina pe arbitraj! „Au fost două penalty-uri clare”

Spynews.ro