Dinamo nu a reușit să învingă Politehnica Iași în ‘Groapă’, deși ‘câinii roșii’ au avut mai multe ocazii clare de gol. Antrenorul bucureștenilor, Mircea Rednic, este nemulțumit de arbitrajul lui Adrian Cojocaru și susține că echipa lui trebuia să primească două penalty-uri.

După 0-0 în ‘Ștefan cel Mare’, Dinamo rămâne pe primul loc în play-out, în timp ce moldovenii ocupă poziția a patra în clasament și au scăpat de grijile retrogradării.

Ricardo Grigore, Papazoglou și Dan Nistor au ratat șansa de a înscrie pentru Dinamo.

Am avut situaţii de a înscrie. Şi astăzi am încercat un sistem nou. A fost mai greu, am şi schimbat la pauză. Echilibrată prima repriză. O echipă care s-a apărat foarte bine, care a şi tras mult de timp. Dezamăgit puţin de atitudine. Astea sunt meciuri foarte importante. Dinamo are echipă, suntem pe primul loc, nu este dependentă de Montini, nici de Nistor. Nu uitați că echipa asta este formată din jucători veniți în iarnă, gratis.

Mai e de muncă, normal, există o lipsă de omogenitate. Dar lucrurile sunt bune, suntem pe primul loc. Mă deranjează un pic şi arbitrajul de azi. Au fost două penalty-uri clare, au avut şi ei un penalty. Dă-le! Dădea şi la noi prima dată, şi la ei, apoi şi la noi şi se termina 2-1. Îmi pare rău că am avut ocazii şi nu am fost inspiraţi să înscriem„, a spus Mircea Rednic la DigiSport.