Lucescu, sfat pentru Șumudică: “Nu se știe când se mai întorc astfel de momente”

Antrenorul celor de la  Dinamo Kiev l-a lăudat pe tehnicianul de la Gaziantep pentru parcursul din această primă parte a sezonului. 

Însă, Il Luce nu crede că echipa pregătită de român poate să rămână în poziția actuală din clasament și la sfârșitul stagiunii.

“Este un foarte bun motivator, este un foarte bun pedagog în relația cu jucătorii. Este mai puțin diplomat în relația cu ceilalți. Eu vorbesc de suporteri, de public. El vrea să profite de o situație și eu îi dau dreptate pentru că nu se știe când se mai întorc astfel de momente.

„A reușit să motiveze excelent jucătorii, dar mi-am dat seama că nu are potențial să rămână la nivelul acesta pentru că sunt echipe mai puternice care au nevoie de puncte și de prezența în cupele europene. Orice punct îl face este unul câștigat”, a declarat Mircea Lucescu. 

sumudica marius

Șumudică a fost ținta unor atacuri venite din partea unui fost fotbalist, în prezent analist tv, care a amendat relația antrenorului cu șefii clubului. Însă felul în care a pus problema a generat fel de fel de reacții.

„Fiecare reacționează în funcție de educația lui, de instruirea și inteligența lui. Celui care a făcut această afirmație îi lipsește ceva. Se uită faptul că românii au făcut foarte mult pentru fotbalul turcesc.

Mai ales Hagi și Gică Popescu, Ilie… A fost un moment în care intrau foarte greu în Europa. Cred că ar trebui să existe mai mult respect pentru acești oameni”, a mai completat Lucescu. 

CITEȘTE ȘI –>> Măsuri fără precedent la Australian Open! Ce riscă sportivii care încalcă protocolul medical