LPF vrea o nouă competiție! “S-ar putea ca în curând să aveți o surpriză!”

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că în România ar putea apăra o nouă competiție.

Oficialul de la LPF, Justin Ștefan este de părere că un campionat de tineret ar fi profitabil pentru cluburile din Liga 1 dar și pentru tinerii jucători de fotbal.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF consideră că un astfel de campionat de tineret este mai benefic decât regula U21 impusă de FRF, în care tinerii fotbaliști sunt schimbați din primele minute ale partidelor din Liga 1.

schimbare mirica

“Campionatul de tineret de pe vremuri era interesant. Nu vă ascund că am discutat de mai multe ori cu televiziunile și cu deținătorul drepturilor TV. Și-au arătat deschiderea pentru acest proiect.

Dinamo CFR Grigore Costache

După noi, dacă facem un campionat de tineret, acesta va fi un produs media și am putea să acoperim o parte din cheltuieli. S-ar putea ca în curând să aveți o surpriză în această privință.

craiova fcsb1

Cred ca putem găsi un sistem care sa nu implice cheltuieli foarte mari și, în felul acesta. ai obliga cluburile să fie mai atente la copii și juniori. Ar fi mai util ca regula U21” a declarat Justin Ștefan pentru PRO X.

Justin Stefan
Justin Ștefan

Citește și NEWS ALERT | Angajatul unui şef de la FRF, acuzat de abuz sexual asupra a trei fetiţe! Ulterior le şantaja cu poze