Lovitură pentru două dintre candidatele la promovare! Decizia luată de Comisia de Disciplină a FRF

Petrolul și FC U Craiova au fost sancționate de Federație în urma încălcării protocolului sanitar la partida directă desfășurată pe Ilie Oană în urmă cu mai bine de patru luni. 

Ambele echipe vor plăti pentru că se află în culpă după incidentele de la finalul întâlnirii câștigată de olteni cu 1-0, pe 25 octombrie 2020. Prahovenii, pentru că în calitate de club organizator au permis accesul în zona vetiarelor unor persoane care nu avea ce căuta acolo, în timp ce adversarii pentru jignirile aduse brigăzii de arbitri, venite din partea unei persoane care nu figura pe lista înaintată de club observatorului.

incudente vestiare

Petrolul va trebui să plătească 30.000 de lei, în timp ce Craiova va achita cu 10.000 de lei în plus, după ce a fost sancționată de două ori, urmând să plătească amenda cea mai mare. Decizia Comisiei de Etică și Disciplină a FRF a fost luată după mai multe amânări în acest caz. Sigur că aceasta nu este definitivă și mai mult ca sigur că ambele cluburi vor formula recurs, pe care urmează să îl judece Comisia de Apel.

CITEȘTE ȘI –>> Scandal uriaș în Liga 2! Un fost fotbalist al lui Dinamo a fost dat afară dintr-un motiv incredibil