Scandal uriaș în Liga 2! Un fost fotbalist al lui Dinamo a fost dat afară dintr-un motiv incredibil

Sursă foto: liga2.prosport.ro

Pandurii au pierdut primul meci din 2021 în fața Petrolului, însă înfrângerea s-a lăsat cu scandal în vestiarul gorjenilor. 

Constantin Grecu a fost dat afară din lotul fostei echipe de Liga 1 dintr-un motiv mai puțin obișnuit. Fundașul povestește ce s-a întâmplat după eșecul la scor în fața uneia dintre candidatele la promovarea în Liga 1.

”M-a scos pe mine țap istășitor după meciul cu Petrolul, pe motiv că nu măcăn în teren. Pai nu suntem la grădina zoologică, cu rațe, ca să măcănim. Mi-a zis că m-a pus căpitan cu Petrolul ca eu să țip pe teren. El nu își asumă nimic niciodată.

Mai bine s-ar uita că a făcut echipa strâmb: pe mine m-a băgat fundaș central, pe Habet l-a băgat mijlocaș la închidere, deși el e ofensiv, iar fundaș dreapta pe cel care nu e fundaș dreapta. Mi se pare că a făcut echipa astfel încât să pierdem”, a fost acuzația lui Constantin Grecu, la Radio Accent. 

grecu

Iar fostul jucător al lui Dinamo își argumentează poziția și cu fapte petrecute înainte de meciul contra prahovenilor, care se constituie în acuze la adresa antrenorului Călin Cojocaru.

”Înainte de meciul cu Petrolul ne-a dat să facem «bucăți». Care antrenor mai face în ziua de azi bucăți, în săptămâna premergătoare meciului. Am făcut două reprize de 35 minute, pe tot terenul, cu trei zile înainte de meci. Normal că nu am avut prospețime la meci. S-a văzut din tribună, pentru că toți eram în același ritm.

Omul ăsta, de când a venit la echipă, dă pe toată lumea afară. E lăsat de conducere să facă ce vrea, deși are 7 puncte făcute în aproape 2 ani! Să fim sinceri, asta e realitatea. Dacă cineva îi spune lui ceva, are impresia că persoana respectivă are ceva cu el”, a mai punctat fotbalistul de 32 de ani. 

CITEȘTE ȘI –>> Fiul lui Claudiu Niculescu, suporter înfocat al lui FC ,,U” Craiova 1948: ,,Am sânge de oltean şi nimic nu va schimba asta”