Lovitură de proporții! Răzvan Lucescu este dorit de clubul căruia i-a declarat război în trecut

Tehnicianul român în vârstă de 52 de ani este în acest moment liber de angajament după despărțirea de arabii de la Al Hilal!

Răzvan Lucescu a fost demis de arabii de la Al Hilal, după un parcurs modest în actualul sezon. Aflat în vacanță în această perioadă, antrenorul român nu duce lipsă de oferte însă. După ce s-a vehiculat că ar prelua Parma sau Fenerbahce, Lucescu junior nu a semnat până la urmă cu nicio echipă și își dorește în acest moment doar să se relaxeze.

Potrivit informațiilor GSP, fostul selecționer al României s-ar afla pe lista grecilor de la AEK Atena, formație cu care nu se află însă în cele mai bune relații. Răzvan Lucescu este dorit din nou în țara elenă de către Giannis Papadimitriou, fostul director tehnic de la Xanthi și actual la formația din capitala Greciei. Această variantă este una foarte controversată în acest moment, deoarece Lucescu junior a fost protagonistul unui episod nefericit în anul 2018.

razvan lucescu savvidis

Concret, antrenorul român a acuzat Federația din Grecia că a complotat la triumful celor de la AEK Atena, care a câștigat titlul după ce PAOK Salonic, echipa pe care Lucescu o antrena în acel moment, a pierdut două meciuri la masa verde în finalul campionatului și astfel a ratat clasarea pe prima poziție.

“A fost un jaf! Ceea ce s-a întâmplat nu se va schimba niciodată. Noi am fost primii și în 2018, dar nu am putut sărbători. A fost un furt”, spunea Răzvan Lucescu în anul 2019, în momentul în care a cucerit titlul cu PAOK.

De-a lungul carierei de antrenor profesionist, tehnicianul român a mai pregătit echipe precum FC Brașov, prima reprezentativă a României, El-Jaish, Petrolul Ploiești, Skoda Xanthi, PAOK Salonic și Al Hilal.

Citește și Răzvan Lucescu ia presiunea de pe umerii lui Ianis Hagi: „Bravo lui că reuşeşte!”