Linas Klimavicius va întări defensiva celor de la Poli Iași în a doua parte a sezonului, atunci când moldovenii vor lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Transferul a fost făcut la cererea lui Mircea Rednic, cel care l-a adus la Dinamo pe lituanian. Fotbalistul de 30 de ani a fost lăsat de câini să plece gratis deși cota lui de piață este de 500.000 de euro.

”Am vrut să vin la Iași, pentru că am simțit că am nevoie de o nouă provocare anul acesta. Și, evident a contat faptul că îl cunosc pe mister. Faptul că ne  cunoaștem este cu atât mai bine pentru mine. Am convenit cu Dinamo că este mai bine pentru ambele părți să-mi caut o echipă nouă și să luăm decizia cât mai rapid” și-a motivat alegerea făcută fundașul.

Klimavicius a făcut deplasarea alături de ieșeni în cantonamentul din Antalya, acolo unde alb-albaștrii pregătesc a doua jumătate a sezonului. Balticul reprezintă al doilea transfer al lui Poli Iași din această pauză competițională, după venirea lui Răzvan Grădinaru în Copou. Klimavicius are 2 goluri marcate în cele 28 de meciuri bifate în echipamentul câinilor.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Quique Setien, prezentat oficial la Barca: „Asta pot să garantez”