RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Lovitura dată de Cortacero cu care își va apropia suporterii! Decizia de ultimă oră a investitorilor spanioli

Reprezentantul noilor patroni ai lui Dinamo a anunțat că noul său consilier personal va fi Cornel Dinu.

Fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo a acceptat porpunerea fără să stea prea mult pe gânduri.

„Mi-a cerut să fiu alături de Dinamo. La mine e simplu: viața mea e Dinamo, așa că i-am spus: «Contează pe mine!». Omul a vrut să mă cunoască, i-am explicat și eu ceea ce știu despre Dinamo, fiindcă eu reprezint Dinamo, sub diverse forme, de vreo 50 de ani și ceva. 

N-am cerut nimic, să mă bag, să tai, să spânzur la Dinamo. Omul conduce, n-am stabilit să-mi dea jumătate din RIN sau jumătate de la Dinamo, că nu e treaba mea. I-am spus că având toate cunoștințele mele despre Dinamo, pot să-l ajut. Nu e treaba mea să conduc”, a declarat Cornel Dinu pentru Gazetă.

Iar Pablo Cortacero a fost plăcut impresionat de întâlnirea cu omul care a marcat istoria clubului în ultima jumătate de secol.

„După 30 de ani despre care zice că nu a mai vorbit spaniolă, vorbește chiar perfect. M-a surprins. E de stat multe ore la discuții cu dânsul despre fotbal și despre orice.

Nu, nu vrem să-l înlăturăm din Consiliul de Administrație. Am spus și la conferința de prezentare că dorim ca legendele să se întoarcă la Dinamo și pentru mine este foarte important să ne fie alături. Da, Dinu va fi alături de noi”, a spus la rândul său finanțatorul lui Dinamo pentru Pro Sport.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Foarfeca superbă validată doar cu VAR! Golul de poveste marcat în La Liga

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare