VIDEO | Italienii au un nou “Il Fenomeno”! Louis Munteanu marchează la foc automat pentru Fiorentina Primavera

Fostul atacant al Viitorului Constanța, Louis Munteanu, traversează o perioadă foarte bună la Fiorentina U19, reușind să puncteze de opt ori în actualul sezon!

Transferat în toamna anului trecut de Fiorentina, tânărul internațional român se pare că s-a adaptat rapid fotbalului din Italia și reușește să marcheze pentru echipa secundă a formației de pe Artemio Franchi. Louis Munteanu a izbutit să marcheze un nou gol pentru “violeți” în partida din semifinalele Cupei Italiei Primavera, contra celor de la Genoa.

Fostul jucător al Viitorului a jucat titular în partida de ieri și a marcat primul gol al meciul în minutul 37. Pentru Munteanu a fost primul gol în Cupă, după ce cele șapte reușite în campionat. Atacantul în vârstă de doar 18 ani a reușit până la finalul partidei să mai fie periculos în fața porții adverse, iar insistența sa a făcut ca Fiorentina să mai înscrie și în repriza a doua.

munteanu

Ca urmare a acestui rezultat, Fiorentina Primavera ajunge în finala Cupei Italiei, acolo unde poate da peste Lazio Roma, formație pregătită de fostul internațional italian, Alberto Aquilani.

Citește și VIDEO | Louis Munteanu este pe val în Italia! “Dublă” pentru Fiorentina U19 în meciul contra lui AC Milan