VIDEO | Louis Munteanu este pe val în Italia! “Dublă” pentru Fiorentina U19 în meciul contra lui AC Milan

Fostul atacant al Viitorului Constanța traversează o perioadă foarte bună la Fiorentina, iar în ultima partidă în tricoul “violeților” U19 a reușit să puncteze de două ori!

Transferat în toamna anului trecut de Fiorentina, tânărul internațional român se pare că s-a adaptat rapid fotbalului din Italia și reușește să marcheze pentru echipa secundă a formației de pe Artemio Franchi. Louis Munteanu a izbutit să marcheze o “dublă” în ultima partidă, încheiată cu victoria echipei sale, 3-1 împotriva lui AC Milan.

Atacantul în vârstă de 18 ani a evoluat în toate cele 90 de minute și a ajuns la 5 goluri marcate pentru Fiorentina U19. Fostul jucător de la Viitorul a punctat și în poarta Romei, Atalantei și Interului. Ca urmare a evoluțiilor consistente din ultima perioadă, Munteanu a fost convocat la prima echipă și așteaptă să adune cât mai multe evoluții și pe prima scenă a fotbalului italian.

Prestații sale au fost remarcate și de către unul dintre idolii Fiorentinei, Adrian Mutu, care l-a convocat pe fotbalist pe lista preliminară în ceea ce privește EURO 2021.

Citește și VIDEO | Adrian Mutu, sfat pentru Louis Munteanu după transferul la Fiorentina: „Trebuie să fie constant în evoluții!”