FCSB s-a impus împotriva celor de la Botoșani cu scorul de 3-1. Moldovenii au marcat prin Cătălin Golofca, însă un singur gol nu a fost suficient. După meci, Liviu Ciobotariu (47 ani) a vorbit despre jocul echipei sale și a precizat ce jucător cheie poate pleca iarna aceasta.

Antrenorul Botoșaniului a fost mulțumit de jocul echipei sale însă l-a iritat neatenția jucătorilor. Acesta a precizat ce părere are despre antrenamentele pe zăpadă și cine poate pleca în perioada de mercato.

”Nu sunt mulţumit de rezultat, dar de joc sunt mulţumit pentru că echipa şi-a dorit, a arătat determinare şi cred că am avut o posesie mai bună ca a FCSB în partea secundă şi cred că puteam scoate mai mult dacă eram mai atenţi. E dificil pentru că terenurile sunt cu zăpadă şi nu putem să ne antrenăm pe gazon normal, dar trebuie să ne adaptăm. Aşteptăm să jucăm şi ultima partida şi vedem ce va fi. 

Citește și Raul Rusescu, după 3-1 cu Botoșani! ”Cred că va fi o sărbătoare”

După meciul cu Călăraşi ne vom aşeza la masă pentru că trebuie să completez echipa. Mai avem nevoie de 3-4 jucători pentru a acoperi unele posturi. Am înţeles că Fabrini are ofertă de a pleca. Dacă e ok pentru club o să încercăm să aducem un jucător pe acel post.” a declarat Liviu Ciobotariu după meci.

După această înfrângere, Botoșani rămâne pe locul 10 în clasament. Echipa se află la 5 puncte de ultima poziție de play-off ocupată de Astra Giurgiu. În următoarea etapă moldovenii au meci acasă cu Dunărea Călărași.

Citește și Gigi Becali, nemulțumit și după victorie. Desființează un jucător și anunță transferuri: “Parcă era pe faleză!”