RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Liviu Ciobotariu, după debutul de la Hermannstadt: “A fost şi un joc de evaluare a jucătorilor”

Academica Clinceni și Hermannstadt au terminat la egalitate, scor 0-0, iar odată cu acest meci, Liviu Ciobotariu a debutat pe banca tehnică a formaţiei sibiene.

Sunt bucuros că nu am pierdut astăzi, că am debutat pe banca Hermannstadului cu un rezultat pozitiv, zic. Aveam nevoie de acest rezultat, şi jucătorii şi echipa şi eu, pentru moralul nostru. Echipa venea după o serie de meciuri pierdute şi nu era ok. Nu a fost un joc spectaculos, dar eu vreau să îi felicit pe băieţi pentru atitudinea lor, pentru determinare.

Per total sunt mulţumit de rezultat şi de joc în mare parte. Mai ales că nu am avut mult la dispoziţie, decât două zile. Mă bucur pentru băieţi, că am reuşit să plecăm cu un rezultat pozitiv de aici, de la Călăraşi.

Pentru mine a fost şi un joc de evaluare a jucătorilor. După acest joc o să mă pun la masă cu domnul preşedinte să discutăm. E clar, nu pot să fac o evaluare după un singur joc, însă o să stăm de vorbă, să vedem de ce mai avem nevoie”, a declarat antrenorul echipei Hermannstadt, Liviu Ciobotariu, la Telekom Sport.

hermannstadt

Academica Clinceni și Hermannstadt au remizat, scor 0-0, duminică, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I. Academica ocupă locul 5, cu 26 de puncte iar Hermannstadt e pe 13, cu 16 puncte.

Citește și Poenaru a făcut scandal la finalul meciului Academica – Hermannstadt: “Ne-am săturat să tot intervină arbitrajul”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare