Liderul giuleștenilor îi răspunde lui Mustață: “Noi în 2006 cu ei am jucat. Asta e realitatea!”

Sursa foto- Credit: AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU, Profimedia Images

Continuă războiul declarațiilor dintre Liviu Ungureanu, liderul galeriei de la Rapid, și Gheorghe Mustață, liderul de la FCSB!

Liderul suporterilor de la FCSB i-a răspuns lui “Bocciu” la câteva zile după ce acesta a spus că formația lui Gigi Becali nu este Steaua. Astăzi, Mustață a venit cu o întrebare punctuală pentru ultrasul giuleștenilor și a făcut referire la partida din anul 2006, atunci când FCSB și Rapid s-au întâlnit în sferturile Cupei UEFA, ultima mare performanță la nivelul echipelor de club din România.

După ce Gheorghe Mustață l-a rugat pe Liviu Ungureanu să spună cu ce echipă s-au duelat giuleștenii în cupele europene în urmă cu 15 ani, răspunsul lui “Bocciu” nu a întârziat să apară și a fost unul care a pus din nou pe jar suflarea “roș-albastră”. Șeful galeriei de la Rapid a mărturisit că “alb-vișinii” au înfruntat la acea vreme un club care avea emblema Stelei pe tricourile de joc, iar acum așteaptă cu nerăbdare confruntarea directă în Liga 1.

mustata

”Noi în 2006 am jucat în sferturile Cupei UEFA cu unii care aveau pe piept emblema pe care în acest moment o poartă echipa din liga a treia. Nu e vorba despre ironie, să nu mă înțelegeți greșit. Este doar realitatea. Noi așteptăm să ne întâlnim și cu cei din Liga 1 cât mai curând. Sper eu că pe stadioane, acolo unde ne este locul”, a spus Liviu Ungureanu, potrivit Pro Sport.

Declarația de la care a pornit conflictul dintre liderii de galerie ai celor de la FCSB și Rapid:

“Am văzut ce se întâmplă cu Steaua. Nu e treaba noastră, dar dacă mă întrebi care e adevărata Steaua, cea din Liga 1 sau cea care vrea să promoveze în Liga 2 îți voi spune că s-a văzut clar, pe stadion.

Noi am jucat cu Steaua în Liga 4. Am scris istorie împreună pentru un meci de Liga 4, cu 50.000 de oameni în tribune. Peluze europene. Ăla a fost meciul în care s-a stabilit clar unde sunt fanii!”, a declarat Liviu Ungurean, șeful galeriei lui Rapid, pentru ProSport.

Citește și Mesajul lui Mustață, după ce rapidiștii au spus că FCSB nu este Steaua! Pe cine consideră adevărata Universitatea Craiova