Mesajul lui Mustață, după ce rapidiștii au spus că FCSB nu este Steaua! Pe cine consideră adevărata Universitatea Craiova

gheorghe mustata

Gheorghe Mustață, liderul galeriei de la FCSB, a oferit o primă reacție după ce Liviu Ungureanu, omologul său de la Rapid, a declarat că liderul Ligii 1 nu este Steaua!

În urmă cu doar câteva zile, liderul galeriei celor de la Rapid București, Liviu Ungureanu, a oferit punctul de vedere al giuleștenilor cu privire la cine este adevărata Steaua. Fanii rapidișiti consideră că echipa lui Daniel Oprița este continuatoarea “roș-albaștrilor” și a ținut să le amintească tuturor de partida istorică din anul 2018, atunci când cele două formații umpleau Arena Națională într-un duel din liga a patra.

Acum, Gheorghe Mustață, liderul galeriei de la FCSB, a ținut să îi răspundă celui poreclit “Bocciu”. Mustață i-a lansat o întrebare lui Liviu Ungureanu legată de meciul dintre FCSB și Rapid din sferturile Cupei UEFA din anul 2006. Cu toate acestea, liderul “roș-albaștrilor” a mărturisit că și-ar dori ca rapidiștii să promoveze în Liga 1. Ulterior, acesta a vorbit și despre situația de la Craiova și a dezvăluit că pentru fanii FCSB-ului, echipa lui Adrian Mititelu este adevărata Universitatea.

mustata

“Vreau să îl întreb ceva pe Bocciu de la Rapid. Am văzut ce a declarat el, este părerea lui despre care este Steaua adevărată, dar vreau să îl întreb ceva: În 2006, ei cu cine au jucat în sferturile Cupei UEFA? Cu noi sau cu cei care sunt acum în Liga 3? Atât vreau să îl întreb.

Însă cu toate acestea eu îmi doresc ca Rapidul să intre în Liga 1. Totodată, îmi doresc ca și Craiova din Liga 2 să intre în Liga 1, deoarece aia este adevarata Universitatea Craiova, iar noi ca rivali îi recunoaștem doar pe cei din Peluza Sud 97. Cu ei ne duelam în trecut pe stadioane. Fotbalul românesc are nevoie de echipe tradiție cu galerii puternice. În acest fel spectacolul o să fie garantat în tribune”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit ProSport.

Citește și Rapidiștii au dat verdictul în războiul dintre FCSB și CSA Steaua: “Acela a fost meciul care a stabilit clar!”