RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Licența nu este singura problemă la Dinamo! Gigi Becali râde de câini: “Echipa va muri după aceea”

Situația de la Dinamo este departe de a se rezolva chiar și în contextul în care clubul va depăși hopul reprezentat de procesul de licențiere cerut de FRF. 

Și asta pentru că dincolo de cei 180.000 de euro care reprezintă obligațiile care trebuie achitate neapărat până la 30 aprilie, clubul mai are nevoie și de alți bani pentru a duce campionatul la bun sfârșit. În acest moment, jucătorii au de primit niște salarii restante, iar dacă acestea nu vor fi achitate în timp util fotbaliștii au amenințat că vor depune memorii pentru a deveni liberi de contract.

Aproximativ jumătate de milion de euro reprezintă datoriile clubului față de lotul condus de Adrian Mihalcea. Și nu sunt singurele sume de care are nevoie gruparea pentru a încheia stagiunea. Astfel, conform gsp.ro, mai trebuie direcționați spre anumiți furnizori 400.000 de euro, în timp ce alți 700.000 de euro sunt necesari pentru plăți curente.

ionuț-negoiță

Iar în aceste condiții, Gigi Becali prevestește falimentul în Ștefan cel Mare.

”Suporterii vor plăti 180.000 de euro, dar echipa va muri după aceea deoarece nu au marfă de vânzare. Sunt unii care vor să speculeze, care nu au bani mulți și nu pot salva echipa la ora asta. Dinamo nu are un patron care să conducă bine, dar dacă ar avea un bun conducător, atunci suporterii ar face spectacol acolo.

Negoiță trebuie să fie respectat pentru că a ținut-o pe Dinamo în viață. Eu nu vreau să jignesc sau să critic, dar la un club ca Dinamo trebuie să riști. Te bagi, dar nu dacă ai 3 milioane. E un club greu, e un club de vin ăia și îți sparg mașina, sunt fanatici”, a spus latifundiarul din Pipera la Pro X.

CITEȘTE ȘI –>> Șoc total în Gruia! Decizia luată de șefii campioanei României

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare