RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Legenda lui Dinamo care nu se ferește să pronunțe cuvântul faliment: „Trebuie luat în calcul”

Marius Niculae se teme pentru echipa sa de suflet după ce în ultima vreme criza financiară s-a tot adâncit în Ștefan cel Mare. 

Fostul golgheter al câinilor vede un viitor sumbru pentru roș-albi. Dinamo i-a pierdut pe Nistor și Ciobotariu în această pauză competițională, singurul nume important la capitolul veniri fiind cel al lui Valentin Lazăr.

„Situația este la fel ca cea de la sfârșitul anului trecut, adică fără transferuri importante, din contră, au vândut cel mai bun jucător. Sunt nişte lucruri care nu se întâmplau în trecut la Dinamo şi asta nu-mi dă motive că în viitor o să fie mai bine decât este acum. Din contră, eu n-o văd pe Dinamo în momentul de faţă în play-off” spune fostul atacant al lui Dinamo pentru Telekom Sport.

Lipsa unei susțineri financiare solide poate duce char la dispariția brandului, crede Marius Niculae.

„Dacă nu se va găsi o soluţie să se achite datoriile şi aşa mai departe şi nimeni nu se va implica, nu doar la modul verbal, ci financiar, atunci există şi posibilitatea falimentului. Trebuie luată în calcul. Nu îmi imaginam niciodată că Dinamo va ajunge cum a fost Rapidul acum ceva timp. Exisă acest risc şi trebuie luat în seamă foarte serios” este îngrijorarea lui Marius Niculae.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Pițurcă, sabotat din interior? Papură: ”Tot timpul am auzit termenul de a „lucra” antrenorul”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare