Continuă problemele la Dinamo! Legenda ”câinilor” vrea să plece din conducerea clubului

Se pare că eșecul usturător cu Gaz Metan lasă urmă adânci în cadrul clubului din Ștefan cel Mare.

Pe lângă faptul că a ajuns pe loc direct retrogradabil, Dinamo poate avea probleme și la nivelul conducerii. Fostul portar de legendă al ”câinilor”, Constantin Eftimescu, ajuns director general interimar, are de gând să părăsească clubul la vară, așa cum anunță gsp.ro.

Constantin Eftimescu1 e1614868082245

Cel responsabil cu semnătura din partea clubului atât în relația cu jucătorii, cu partenerii, cât și cu băncile, ar vrea să se despartă de clubul căruia i-a dedicat o viață întreagă după cel mai negru sezon din istoria lui Dinamo.

Ajuns la 68 ani, Eftimescu a ocupat mai multe funcții în cadrul clubului și a fost de multe ori  ținta atacurilor lui Pablo Cortacero și Dorin Șerdean, cei care au fost dați afară de la conducere, dar au dat în judecată clubul pentru a fi repuși în funcție.

Dinamo3

Constantin Eftimescu a fost portarul generației lui Dinamo care a ajuns până în semifinalele Cupei Campionilor Europeni în sezonul 1983-1984. Goalkeaper-ul a evoluat aproape întreaga carieră la Dinamo, alături de care a cucerit șapte trofe.

Dinamo a ajuns pe locul 9 în play-out, cu doar 15 puncte acumulate. În etapa următoare, echipa lui Uhrin va juca cu FC Voluntari, pe 28 aprilie.

CITEȘTE ȘI –>> Ionuț Negoiță dă cărțile pe față: ”Mulți vorbesc aiurea și sunt tendențioși”