Lecții date lui Becali! ”Dacă ești conducător faci rost de bani!” Cine este ”profesorul”

gigi-becali-fcsb-2

Pandemia de coronavirus a dus la suspendarea meciurilor, iar patronii din Liga 1 încearcă pe cât posibil să reducă din costurile cu salariile în această perioadă în care echipele nu produc nimic din cauza inactivității.

Gigi Becali le-a redus salariile jucătorilor săi cu 50%, însă demersul patronului FCSB este criticat de președintele unui club din Liga 2.

Cristi Tănase, președintele Concordiei Chiajna, consideră că acum este momentul potrivit ca patronii din Liga 1 să demonstreze că sunt adevărați conducători de cluburi și că sunt capabili să facă rost de bani pentru a plăti salariile fotbaliștilor.

„Nicio clipă nu ne-am gândit la şomaj tehnic, la reducerea salariilor. Mai ales acum, în situaţia asta complicată. Trebuie să facem rost de bani. Dacă eşti conducător, faci rost. Nu ştiu cum, de unde, dar aşa trebuie. Vinzi ceva şi faci rost de salarii.

Şi la noi salariaţii se temeau de tăierea salariilor. Am terminat anul fiscal bine, cu bugetul suntem ok şi nu există niciun risc. Marea noastră problemă este situaţia sportivă. Mi-e atât de ciudă că nu avm rezultate!”, a declarat Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna, potrivit Digisport.

Citește și ♦ Decizia extremă luată în Liga 1! Clubul care îi lasă pe fotbaliști fără bani