RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Laurențiu Reghecampf îl previne pe selecționer: „Mulţi o să-l încolţească”

Laurențiu Reghecampf este încantat de debutul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei, însă îl avertizează pe selecționer.

Tehnicianul lui Al Wasl este de părere că naționala a avut ghinion la partida cu Irlanda de Nord, iar fostul antrenor al celor de la FCSB avertizează că vor veni momente grele când anumite persoane îl vor critica pe Rădoi în cazul unor rezultate mai puțin bune.

„Au fost două meciuri bune, păcat că nu au reuşit să câştige şi cu Irlanda de Nord. Au avut ghinion. Mirel trebuie susţinut şi încurajat. Vor veni şi momente grele, când mulţi or să-l încolţească, dar, în momentul ăsta, nu trebuie să punem un singur om la colţ pentru anumite rezultate.”, a declarat Reghecampf pentru AntenaSport.

Laurenţiu Reghecampf consideră că Rădoi trebuie susținut, acesta spune că naționala are nevoie de încredere pentru a obține performanțe.

„Asta ne este meseria, plătim pentru rezultate. Nivelul fotbalului românesc nu este la un nivel foarte înalt, trebuie să avem încredere în juătorii şi antrenorii pe care-i avem acum la naţională. Sper să se califice. Mult noroc”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

1-1 cu Irlanda de Nord şi 3-2 cu Austria, la Klagenfurt, au fost primele rezultate obţinute de Mirel Rădoi în mandatul de selecţioner.

După primele două partide, România este lider în grupa din Liga Naţiunilor.

CITEȘTE ȘI Reacția lui Prunea după apariția primelor cazuri de infectare cu coronavirus la FCSB: „Era clar…”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare