Laude neașteptate pentru Simona Halep: ,,E cea care i-a dat României un nume mare în secolul ăsta”

Simona Halep se pregăteşte să plece la început de 2021 în Australia, pentru a evolua în primul Grand Slam al noului sezon de tenis.

Până când va pleca din ţară, numărul 2 WTA a decis ca anul acesta să petreacă sărbătorile alături de familia sa.

halep 7 e1608931225718

O celebră cântăreaţă de muzică populară din România spune că aşteaptă un telefon de la Simona Halep, pentru a o bine-dispune cu câteva cântece de-ale ei în preajma sărbătorilor.

Vlăduţa Lupău, soţia lui Adrian Rus, fost portar la CFR Cluj, este o cântăreaţă pasionată şi de fotbal, dar susţine că sportivul ei preferat din România este Simona Halep.

Vladuta lupau

Dacă anul trecut, la masa de Crăciun, Simonei Halep i-a cântat Hruşcă, Vlăduţa Lupău se oferă să îi aducă acum bucurie în suflet numărului 2 WTA.

,,Categoric Simona Halep pentru că e cea care i-a dat României un nume mare în secolul asta. De mică îmi plăcea să mă uit la fotbal cu tatăl meu, cred că ţineam cu Steaua şi acum îmi place să mă uit când joacă CFR sau PSG.”, a declarat Vlăduţa Lupău pentru AS.ro.

halep2

După sărbători, Simona Halep se va deplasa ce continentul antipozilor pentru primul turneu de Grand Slam al anului 2021. Toţi participanţii de la Australian Open vor trebui să stea mai întâi într-o perioadă de 14 zile de carantină, în contextul pandemiei de coronavirus.

Turneul de la Melbourne va avea loc în perioada 8-21 februarie, după ce a tot fost amânat din cauza Covid-19.

simona-halep-tenis-wta-australian-open-2

Citeşte şi FCSB l-a transferat pe Radunovic, dar nu se poate folosi de el! Cum ratează fundaşul pregătirea cu echipa