FCSB l-a transferat pe Radunovic, dar nu se poate folosi de el! Cum ratează fundaşul pregătirea cu echipa

FCSB l-a transferat pe Risto Radunovic, fundaşul stânga de la Astra Giurgiu, dar acesta ar putea lipsi de la reunirea echipei din 2021. 

După ultimul joc din turul campionatului, internaţionalul muntenegrean a plecat în ţara natală pentru a petrece sărbătorile de iarnă aproape de cei dragi.

Deşi a plecat pentru a fi aproape de familie, oficialii de la FCSB i-au transmis un mesaj foarte clar fotbalistului. Fundaşul a fost anunţat de gruparea ,,roş-albastră” că trebuie să revină în România înainte de data de 1 ianuarie 2021, potrivit Fanatik.

radunovic 1

Acesta nu va putea să ia parte la primele antrenamente ale echipei, pentru că va fi obligat să stea 14 zile în carantină, deoarece Muntenegru se află pe lista ţărilor cu un grad epidemiologic ridicat.

Aşadar, noul fotbalist de la FCSB va rata reunirea echipei, dar şi antrenamentele de conduse de Toni Petrea. FCSB nu vrea să mai rateze titlul şi în acest sezon şi a decis să-şi betoneze apărarea prin aducerea muntenegreanului la echipă.

astra voluntari

1.000.000 de euro este cota lui Risto Radunovic, potrivit transfermarkt.com.

400.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul fundaşului stânga de la Astra Giurgiu.

14 meciuri a reuşit să bifeze muntenegreanul în acest sezon pentru formaţia patronată de Ioan Niculae.

Până când Radunovic va primi acceptul să se antreneze cu echipa, FCSB se va baza în continuare pe Ionuţ Panţîru, Soiledis sau Briceag.

Radunovic Astra

Citeşte şi Tragedie cumplită în sportul românesc! A murit într-un groaznic accident auto, lovită de tren