Larisa Iordache, probleme după calificarea la Jocurile Olimpice! Gimnasta a ajuns la spital

Sursa foto- Profimedia Images

Larisa Iordache a obținut aseară calificarea la Jocurile Olimpice, ca urmare a evoluțiilor din cadrul Campionatului European de la Basel!

Gimnasta din România a izbutit să obțină biletul către întrecerea din această vară de la Tokyo, pentru a doua oară, după ediția din 2012, de la Londra. Bucureșteanca în vârstă de 24 de ani a concurat la cel mai înalt nivel în calificările turneului din Basel și s-a clasat pe locul 4 în calificări după reprezentantele Rusiei, Angelina Melnikova, Viktoriia Listunova și Vladislava Urazova.

În ciuda rezultatelor remarcabile obținute în Elveția, Larisa Iordache se pare că s-a confruntat cu probleme de sănătate chiar înainte de start-ul întrecerii. Sportiva de la CS Dinamo a avut febră la intrarea în sală din cauza unei crize renale, dar cu toate acestea a decis să concureze și să își îndeplinească obiectivul. Imediat după terminarea concursului, Iordache a plecat direct la o clinică din Basel, unde a stat toată noaptea.

iordache

“Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei și antrenorilor ei o împlinire deosebită și o răsplată de neprețuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună.

Ceea ce nu se știe însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism și a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului.

O eroină am putea spune. De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri și stare generală proastă. Primele investigații au dezvăluit o infecție la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfășurare”, au dezvăluit cei din Federația Română de Gimnastică, pe pagina oficială de Facebook.

Citește și NEWS ALERT | Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo