Ladislau Boloni, out de la Panathinaikos! Ce au decis oficialii formației din Grecia

Foto: Virginie Lefourirginie Lefour (Profimedia)

Fostul internațional român, Ladislau Boloni, se pare că nu va mai continua și din sezon următor la Panathinaikos!

Eliminat din faza sferturilor în Cupa Greciei, lui Ladislau Boloni i-a mai rămas doar campionatul în acest sezon, dar situația se pare că este una care nu îl avantajează deloc pe român. Panathinaikos a suferit două înfrângeri și un egal în ultimele trei partide, astfel că are șanse tot mai mici să prindă un loc care asigură prezența în cupele europene.

Potrivit cotidianului grec Sportime, patronul Giannis Alafouzos i-a stabilit viitorul lui Ladislau Boloni la Panathinaikos, astfel că tehnicianul român nu va mai continua și din sezonul următor pe banca “verzilor”.

boloni

Relația lui Boloni cu oficialii și jucătorii lui Panathinaikos a fost una încordată de la început, astfel că cele două părți au fost aproape să se despartă încă din luna martie a acestui an, din cauza rezultatelor modeste. Tot atunci, fotbaliștii echipei s-au plâns de metodele învechite de pregătire ale antrenorului român și chiar i-ar fi cerut patronului să îl demită pe acesta.

Cum arată clasamentul campionatului din Grecia

  1. Olympiakos- 79 de puncte
  2. Aris Salonic- 57 de puncte
  3. AEK Atena-  57 de puncte
  4. PAOK Salonic- 55 de puncte
  5. Panathinaikos- 50 de puncte
  6. Asteras Tripolis- 44 de puncte

Citește și Ladislau Boloni speră într-o minune contra Germaniei: “Poți să-i bați. Ei dau de două ori în bară și ratează un penalty”