Ladislau Boloni, comparaţie între Mircea Lucescu şi Victor Piţurcă! Cine e mai bun dintre cei doi: ,,El a făcut asta”

Ladislau Boloni, antrenorul celor de la Panathinaikos, a făcut o comparaţie inedită la final de 2020 între antrenorii Mircea Lucescu şi Victor Piţurcă.

boloni1

Fostul internaţional este de părere că ,,Il Luce” are un avantaj în faţa olteanului şi a explicat detaliul care îl scoate în evidenţă pe ‘Nea Mircea.

mircea lucescu universitatea craiova

Boloni spune că Lucescu a ieşit în evidenţă prin faptul că a antrenat şi în campionate tari, chiar dacă nu a avut rezultate excepţionale, cum ar fi de exemplu în Italia. Tehnicianul lui Panathinaikos declară că îi apreciază pe amândoi, dar că Lucescu are totuşi o altă ,,etichetă”.

Lucescu a făcut performanță cu calificarea naționalei la EURO 1984. Cu inteligența lui, a reușit să exploateze rezultatul, astfel încât să ajungă în Italia, chiar dacă a fost la cluburi mici acolo. A reușit să-și întrețină imaginea bine, are o calitate extraordinară. Pițurcă a obținut mult mai multe calificări cu naționala decât Lucescu, însă el nu a reușit să exploateze acel capital. Lucescu are ceva în plus… Asta nu înseamnă că nu-i apreciem.

piturca 1

Contează eticheta pe care ți-o faci. Lucescu a avut un manageriat care a contat, de care lumea fotbalistică ține cont. La Clairefontaine am auzit prima oară acest lucru: «Nu contează cine ești, ci ceea ce cred alții despre tine că ești». Deși alții pot greși! Până la urmă, cu Lucescu nu s-a greșit deloc, și-a demonstrat valoarea internațională, iar Pițurcă a demonstrat pe plan intern, cu naționala a avut trei calificări.”, a declarat Boloni pentru Gazetă.

Citeşte şi CFR Cluj, prin ochii unui fost jucător de la Manchester United: “Obiectivul lor este să fie din nou în Liga Campionilor!”

Mircea Lucescu este foarte apreciat şi de şefii lui Dinamo Kiev, care spun că antrenorul este atuul lor în meciul de Europa League contra belgienilor de la Club Brugge.

mircea lucescu 1

,,Avem gloanțele noastre de argint în duelul cu Brugge. Mircea Lucescu este un mare motivator. El nu împarte competițiile în competiții majore și secundare și vrea să câștige toate partidele.”, a declarat Igor Surkis, preşedintele lui Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev în vară şi a surprin pe toată lumea cu decizia sa, ţinând cont că a cunoscut cele mai mari performanţe în fotbal cu rivala din Ucraina, Şahtior Doneţk.

mircea-lucescu-dinamo-kiev

Citeşte şi Răzvan Lucescu, nemulţumit de neregulile fotbalului din Golf: ,,Au fost interese să ne scoată din competiţie! Peste tot se fac jocuri”