RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Răzvan Lucescu, nemulţumit de neregulile fotbalului din Golf: ,,Au fost interese să ne scoată din competiţie! Peste tot se fac jocuri”

Răzvan Lucescu, cel care a primit distincţia de antrenorul român al anului, a vorbit despre staff-ul pe care îl conduce la Al Hilal, campioana Arabiei Saudite.

Pe lângă oamenii de care este alături zi de zi în Arabia Saudită, Lucescu junior a vorbit şi despre neregulile care i s-au făcut în fotbalul din Golf lui şi echipei sale.

Antrenorul român a recunoscut că are un staff format din 8 persoane, pe care se poate baza în orice moment. Oamenii care îl ajută pe Răzvan Lucescu la Al Hilal sunt veniţi din Grecia, Italia sau Portugalia.

„Suntem 8 în staff-ul tehnic, 3 din Grecia, doi din Italia și unul din Portugalia. E un staff foarte profesionist. Un antrenor are succes dacă are un staff capabil. E o muncă de echipă impresionantă. Sunt discuții, chiar și în contradictoriu. Eu sunt cu analiză generală a adversarului, pregătirea strategiei. De pregătirea fizică se ocupă un grec și un italian.

E important să nu se creeze o presiune suplimentară pe jucători. De multe ori discutau secunzii cu jucătorii, când e nevoie de o discuție mai tare e nevoie de intervenția mea. La PAOK am putut să iau 4 oameni cu mine, aici am adus 7. La Xanthi unul singur, erau în staff niște oameni, care erau ai clubului.

La început era discuția să mă duc singur, dar am spus că asta nu o să fac. Și în lume, echipele mari încep să aibă proprii antrenori pentru prima echipă, iar antrenorii care vin mai pot aduce doar 2-3 oameni. Totul pleacă de la cheltuielile pe care și le permit.”, a declarat Răzvan Lucescu pentru ProSport.

Răzvan Lucescu a mai vorbit şi despre frustrările pe care le trăieşte în fotbalul din zona Golfului. Acesta s-a declarat nemulţumit după ce echipa lui a avut parte de două eşecuri săptămâna trecută. Fiul lui ,,Il Luce” mai spune că echipei sale i s-a făcut o mare nedreptate după ce a fost exclusă din Liga Campionilor Asiei, competiţie pe care a câştigat-o în ultima ediţie încheiată.

răzvan lucescu

„Am trecut prin frustrările celor două eșecuri de săptămâna trecută. Nu mai îmi amintesc când au mai fost două la rând, au mai fost două anul trecut, dar una dintre ele a dus la calificare.

Am fost scoși din Liga Campionilor pentru coronavirus, o altă mare frustrare, eliminarea nedreaptă din Liga, cu o posibilitate imensă de reprogramare a meciurilor, finala s-a jucat imediat sâmbătă. Eram favoriți la trofeu, eram cei mai puternici pe partea noastră de tablou.

Răzvan-Lucescu

Ne-am calificat de pe locul 1, cu un meci înainte, deși aveam 10 jucători bolnavi de COVID. Au fost interese să ne scoată. Peste tot se fac jocuri. Aici s-a făcut pe față., a mai precizat Răzvan Lucescu pentru sursa citată.

Răzvan Lucescu este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ai momentului, după ce a reuşit să câştige Liga Campionilor Asiei, campionatul Arabiei Saudite şi Cupa cu Al Hilal.

 

Citeşte şi CFR vrea cu orice preţ al patrulea titlu la rând! L-a adus pe omul care a lucrat 10 ani pentru FCSB

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare