RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

La mulți ani, Laurențiu Reghecampf! Trăirile antrenorului la împlinirea a 45 de ani

Fostul tehnician al Stelei petrece departe de casă cu ocazia aniversării zilei sale de naștere. 

La 45 de ani, Reghecampf simte că mai are încă multe de arătat în cariera de antrenor.

„45 este doar un număr! Sufletul, inima, mintea și corpul sunt de 20. Mă bucur că trec frumos anii peste mine și învăț multe lucruri noi, că mă bucur de realizările mele, ale copiilor, ale soției mele. Că trăim frumos și lăsăm ceva în urma noastră.

Nu aș schimba absolut nimic dacă aș da timpul înapoi. Mi-am asumat tot ce am făcut în viață. Bune sau rele, au fost deciziile mele! Nu trăiesc cu regrete, m-a ajutat Dumnezeu că tot ce visez să-mi permit”, a mărturisit acesta pentru Pro Sport.

prodan-reghecampf

Este prima aniversare în condiții speciale pentru Laurențiu Reghecampf. Pandemia a generat o petrecere mai restrânsă decât de obicei.

„O să încercăm să petrecem în familie undeva la un restaurant, ei sunt mereu lângă mine. Nimic special, faptul că am familia lîngă mine este cel mai important lucru la 45 de ani.

Nu cred că există o persoană în lume să nu și fi schimbat modul de a gândi după pandemie. Nu este ceva normal ce s-a întîmplat, această pandemie a schimbat radical lumea și oamenii, vom vedea ce ne rezervă viitorul!”, a încheiat antrenorul.

CITEȘTE ȘI –>> Șicanele făcute de FCSB rivalilor de la CSA Steaua! Ce au pregătit înaintea războiului de astăzi. Mesajele fanilor

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare