L-au convins să semneze! Anunțul de astăzi care îi bucură pe toți fanii dinamoviști

După decizia luată de Federația Română de Handbal care a înghețat sezonul actual, conducerea lui Dinamo pregătește deja stagiunea viitoare. 

Și după ce au reușit să obțină semnătura lui Valentin Ghionea, șefii buldogilor au dat încă o lovitură. Au primit acordul portarului iranian Saeid Heidarirad pentru o prelungire a contractului. Anunțul a fost făcut pe pagină oficială a clubului sportiv de pe o rețea de socializare.

„Ninja SAEID HEIDARIRAD a semnat pe încă un an cu Dinamo! Campioana României își securizează poarta pe încă un an! Saeid Heidarirad, unul dintre cei mai eficienți și mai spectaculoși portari din EHF Champions League, a semnat prelungirea contractului cu Dinamo”, este comunicatul clubului alb-roșu.

Goalkeeperul nu este singurul străin care a acceptat să rămână în Ștefan cel Mare și în sezonul următor. Kamel Alouini, Ante Kuduz şi Mamdouh Shebib au semnat înaintea lui noi înțelegeri cu reprezentanta României în Champions League din ultimii ani. Portarul naţionalei iraniene a ajuns la Dinamo în iulie 2017, venind de la un club din țara sa natală.

CITEȘTE ȘI –>> Motivul pentru care unii fani ai lui Dinamo nu îl regretă pe Dan Nistor: “Are problema asta”