RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

BREAKING NEWS | Ilie Năstase și-a bătut soția! Poliția a fost chemată la fața locului

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase și-a bătut soția, vineri seară. Autoritățile au fost anunțate la 112. Agresiunea ar fi avut loc în București.

Potrivit Gândul.ro, Ilie Năstase a avut un conflict cu soția sa vineri seara. Ioana Năstase a fost cea care a sunat la 112.

Aceasta a spus că nu va depune plângere și că a chemat poliția doar pentru a putea ieși din casă. „Are multe probleme și trebuie să și le rezolve”, a declarat femeia.

Conform sursei citate, soția fostului tenisman le-a declarat polițiștilor că nu a fost bătută, ci că a fost o ceartă între cei doi. Ea a refuzat un ordin de protecție.

Punctul de vedere oficial al Poliției Capitalei

Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, transmite Poliția Capitalei.

În trecut, relația dintre Ioana și Ilie Năstase a suferit probleme, cei doi fiind la un pas să se despartă. Ilie Năstase a mai fost protagonistul unor astfel de episoade.

Ilie Năstase a mai fost căsătorit cu Amalia Năstase, Alexandra King, Dominique Grazia și Brigitte Sfăt.

Primul lider al clasamentului ATP s-a căsătorit cu Ioana Simion în luna iunie a anului trecut.

Citește și Prima reacție a soției lui Ilie Năstase, după ce a fost bătută: “Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare