Justin Ștefan, atac fără precedent la adresa FRF: “Când o instituție devine ea însăși un caz, e o problemă”

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal a scos în evidență eșecurile naționalei României, de când președinte al FRF este Răzvan Burleanu.

De asemenea, într-o postare distribuită pe contul personal de Facebook, Ștefan a enumerat și eșecurile forului condus de Burleanu, precum implementarea sistemului VAR, arbitrajele proaste sau problemele de la Centrele de Excelență.

Când o instituție are un caz de rezolvat, e ceva normal. Când o instituție devine ea însăși un caz, e o problemă. Ce ne facem însă când o instituție, devenită caz, nu mai poate ieși din avalanșa de astfel de <<cazuri>>, nerezolvate și generatoare de pierderi mari, de imagine, de resurse, de bani? FRF, deci”, a postat Justin Ștefan pe pagina sa de facebook.

Cazul Istvan Fulop, finala Cupei României 2020. <<E greșeala noastră>>, a zis dl. Burleanu, dar după ce fotbalistul lui Sepsi a fost împiedicat să joace în prima și, poate, ultima finală a carierei. Manevra odioasă cu sesizarea dlui. Vișan pe speța asta nu o mai comentez.

burleanu

Dar mai avem, tot în casa de unde ni se trâmbița despre <<transparență>> și <<bună guvernare>>, cazurile <<Daum>>, <<Contra>>, <<Colțescu>> și multe altele. Primii aleși bizar, plătiți pentru eșecuri grave, ultimul umilit în fața lumii, pe nedrept“, a continuat Ștefan.

FRF ar fi cerut ca LPF să suporte cheltuielile pentru instruirea arbitrilor, care se ridică la 550 de mii de euro, fapt ce i-a înfuriat pe cei de la Liga Profesionistă de Fotbal.

justin stefan

Citește și Scandalul declanșat de sistemul VAR în România continuă: „Vom avea abia peste opt-zece luni. Unii se văd în alte funcții”