Jurnaliştii americani, reacţie tranşantă, după meciul Halep – Williams: ,,A expediat-o şi a răzbunat eşecul din 2019”

Sursa foto: Profimedia Images

Simona Halep a fost eliminată astăzi din primul Grand Slam al anului 2021, în faza sferturilor de finală, după ce a fost învinsă de Serena Williams.

Numărul 2 WTA a pierdut în două seturi cu sportiva din SUA, scor 3-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat mai puţin de o oră şi jumătate.

Halep profimedia 0590916884
Simona Halep. Sursa foto: Profi Media

După meciul de la Australian Open, jurnaliştii de la The New York Times au lăudat prestaţia Serenei Williams. Aceştia spun că victoria cu Halep a venit din dorinţa de revanşă pentru ceea ce s-a întâmplat în 2019, când Simina a câştigat la Wimbledon, scor 6-2, 6-2.

,,Williams a expediat-o pe Simona Halep și a răzbunat înfrangerea rușinoasă din întâlnirea precedentă. Ce urmează? O semifinală de vis cu Osaka.

Simona Halep Serena Williams 1 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Serena Williams nu a lăsat-o pe Simona Halep să o oprească, din nou, din drumul spre trofeul de Grand Slam cu numărul 24. Vara anului 2019 pare atât de îndepărtată, însă Williams nu a uitat cum a reușit atunci să câștige doar patru game-uri contra Simonei Halep, la All-England Club.“, au scris americanii.

Dacă Simona Halep ar fi trecut astăzi mai departe de Serena Williams, în semifinalele competiţiei ar fi întâlnit-o pe Naomi Osaka, care a trecut în două seturi de Su-Wei Hsieh, scor 6-2, 6-2.

Halep Serena Williams scaled
Sursa foto: Paul Marr (Profimedia Images)

Pentru sportiva din România urmează, după eliminarea de la Australian Open, o pauză de două săptămâni, înainte de turneul de la Qatar, care se va desfăşuar în perioada 1-6 martie.

Australian Open a început pe data de 8 februarie şi se va încheia pe 21 februarie, după ce turneul a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de Coronavirus.

Melbourne Australian Open scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi Simona Halep părăsește Australian Open! Serena se impune în două seturi identice