Jucătorul de la FCSB care l-a lăsat fără REPLICĂ pe Răzvan Lucescu! ”Cel mai bun din România, de departe!”

FCSB a pierdut amicalul cu PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, scor 1-2. La finalul partidei, fostul selecționer al României a avut numai cuvinte de laudă la adresa portughezului Filipe Teixeira, 37 de ani, pe care l-a pregătit atât la Rapid cât și la Petrolul.

La 37 de ani, Teixeira are o poftă incredibilă de a juca fotbal. Randamentul mijlocașului de la FCSB l-a impresionat pe Lucescu junior care a declarat că din punctul său de vedere este ”poate cel mai bun jucător la ora actuală din România”:

”Ştiţi că nu fac prea multe comentarii despre jucători. Despre unul singur pot spune ceva. Teixeira este un jucător fantastic. Poate cel mai bun din România de departe la ora actuală. În rest, FCSB mi-a plăcut că are o idee de joc modern, cu pressing agresiv.

Citește și VIDEO | Ultima ȚINTĂ a FCSB-ului pe piața transferurilor! Becali: ”E fotbalist adevărat!”

Nu vă pot spune dacă vin români la PAOK. Clubul are jucători în vedere, nu eu. Aici sunt lucruri foarte clare. Eu sunt doar antrenor, îi anunţ pe ce posturi am nevoie de întăriri, iar ei se ocupă mai departe”,  a spus Răzvan Lucescu pentru Telekom Sport.