VIDEO | Ultima ȚINTĂ a FCSB-ului pe piața transferurilor! Becali: ”E fotbalist adevărat!”

După ce a ratat transferurile lui Omrani, Nemec și Rusescu, Gigi Becali le-a dat mână liberă lui Nicolae Dică și lui Mihai Stoica să caute atacant pentru FCSB. 

Până la găsirea unui atacant care să fie pe placul staff-ului de la FCSB, Gigi Becali are o nouă țintă în vizor. Este vorba de fostul mijlocaș dinamovist Dorin Rotariu, 22 de ani, pe care îl consideră ”fotbalist adevărat”.

Rotariu, jucător care aparține de FC Brugges a fost dorit de Becali, încă de pe vremea când evolua pentru Dinamo: “Mă interesează să-l aduc! MM se va interesa de condiţiile în care l-am putea lua. Eu aveam impresia că nu m-aş putea atinge de Rotariu, dar, dacă Brugges vrea să-l vândă, sunt interesat. E fotbalist adevărat”a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și FCSB – PAOK 1-2. Echipa lui Lucescu a marcat de două ori în primele 10 minute

Dinamo l-a vândut pe Rotariu, în iarna lui 2017, la FC Brugges pentru 2.2 milioane de euro. Cu doar un gol marcat în primul sezon, mijlocașul român a fost împrumutat la Mouscron, formație antrenată de Mircea Rednic. ”Puriul” a reușit să-l resusciteze pe Rotariu care a marcat de 11 ori în 30 de partide. În această vară, jucătorul a revenit la FC Brugges, însă viitorul său nu este unul sigur la campioana Belgiei, care se pregătește de grupele Champions League.

Citește și Becali a dat afară un jucător cunoscut de la FCSB! Fotbalistul nu a mers în cantonament