Un jucător important din Germania sfidează carantina impusă de pandemia coronavirusului

Amine Harit, mijlocașul lui Schalke 04, a fost surprins în urmă cu câteva zile într-un bar din orașul Essen, împreună cu alte 10 persoane, încălcând carantina impusă de pandemia coronavirusului.

Mijlocașul de doar 22 de ani se afla la un bar cu narghilea, la primele ore ale dimineții, împreună cu alte 10 persoane. Jucătorul a fost surprins de polițiști și, odată ce a primit sancțiunea de la club, a răspuns, pe lângă plata amenzii, cu o donație importantă fundației „Schalke ayuda”.

“Informațiile care circulă despre Harit sunt corecte, dar în acest moment există probleme mai importante decât amenzi pentru jucători”, a răspuns Jochen Schneider, directorul sportiv al lui Schalke, 04 conform Tyc Sports.

Amine Harit a ajuns la clubul german în vara anului 2017, pe suma de 8 milioane de euro. Acesta a adunat 87 de partide și a marcat 17 goluri în cele trei sezoane la Schalke.

CITEȘTE ȘI: Coronavirus | Guvernul anunță facilități pentru sportivi. “Am clarificat modul în care cluburile vor fi sprijinite în perioada grea”