Jucătorul care “petrece” izolarea într-un loc aparte: “Mi-e dor de fotbal”

Alex Pașcanu se află la bunicii săi în această perioadă, departe de București și de isteria creată de pandemia de coronavirus. 

Fotbalistul care a ajuns la FC Voluntari în această iarnă s-a întors în satul Bogdănești din județul Vaslui, acolo unde a și copilărit.

“Eu sunt în carantină, la bunici, la țară. Încercăm să trecem cu bine peste perioada asta. E foarte important ce mâncăm în perioada asta, am venit la bunici, au o curte mai mare la țară. Am în curte un spalier care are 20-25 de kg și fac exerciții cu el ca să mă mențin în formă.

Pot să ies și pe niște câmpuri aici în sat, să pot să alerg. Nu mă întâlnesc cu Poliția, am declarația la mine, am masca la mine, dar nu mă întâlnesc cu nimeni“,  a spus fotbalistul naționalei de tineret pentru PRO X.

pascanu

Alex știe că încheierea sezonului o să depindă de foarte mulți factori.

“Eu risc mai mare pentru că o să avem doar 3 săptămâni de pregătire înainte de primul meci, dar îmi doresc să începem cât mai repede, pentru că îmi e dor să joc și îmi e dor de fotbal. Noi ar trebui să încercăm să ne menținem în formă cât putem acasă. Nu cred că a venit bine pentru vreo echipă pauza asta, dar toți suntem în aceeasi situație.

Când se va relua campionatul, sper să revenim la aceeași formă. O să fie mai multe riscuri, mai ales până nu se găsește un vaccin să fim cu toții în siguranță. Autoritățile știu mai bine, ei iau cele mai bune decizii” a încheiat fotbalistul ilfovenilor.

CITEȘTE ȘI –>> Un club important al Europei pregătește o adevărată revoluție! Transferurile cu ajutorul cărora vrea să câștige Champions League