Un club important al Europei pregătește o adevărată revoluție! Transferurile cu ajutorul cărora vrea să câștige Champions League

Newcastle United poate să concureze în curând marile echipe ale continentului. Preluată de șeicul saudit Mohammed bin Salman, gruparea engleză are planuri mari pentru următoarea perioadă. 

După îndelungi negocieri, prințul din zona Golfului a reușit să se înțeleagă cu actualul patron pentru un pachet de 80 % a acțiunilro deținute de acesta. În schimbul lor, Mohammed bin Salman a plătit în jur de 350 de milioane de euro, iar visul său este să îi concureze pe rivalii săi din zonă care le-au preluat cu ceva timp în urmă pe Manchester City și PSG. Acesta este moștenitorul Coroanei Arabiei Saudite și și-a făcut deja un plan pentru a o transforma pe Newcastle, echipă ajunsă într-un con de umbră în ultimii ani.

newcastle team

Astfel, se zvonește deja că șeicul dorește să îl aducă pe banca tehnică pe Mauricio Pochettino, cel care a dus-o pe Tottenham până în finala Champions League. Iar obiectivul său va fi să o facă pe Newcastle regină a Europei! Cu fotbaliștii aflați pe lista noului patronat, ținta nu mai pare atât de îndepărtată. Câteva sute de milioane de euro sunt pregătite pentru transferuri de răsunet încă din această vară.

newcastle stadium 1

Astfel, Neymar, Bale, Kane, dar și Modric, Declan Rice și James Madisson vor primi oferte tentante pentru a ajunge pe St James Park.

CITEȘTE ȘI –>> Acolo s-a ajuns! Apelul disperat al dinamoviștilor pentru oficialii LPF: “Salvați-ne”